Tilbring noen flotte dager i Risør

        -Ta med barna til Den lille Dyrehage
        -Bad i bassenget på Jegertunet
        -Grill og lei kano på Camp Skarvann
        -Opplev en fantastisk padletur
        -Besøk saltvannsakvariet i Risør
        -Strand, sjø, motorbåt og fiske
        -Nord Europas
største jettegryte


       Hyttene…
 • Nye moderne hytter på Øysang Brygge og Nesodden Brygge i idylliske Risør. Øysang Brygge ligger innerst i Hødnebøkilen, og Nesodden Brygge ligger innerst i vakre Sørfjorden. Begge hytteområdene er omgitt av vakker natur og fantastisk skjærgård. Hyttene ligger svært barnevennlig til på solrike tomter.
 • Risør og hytteområdene byr på fantastiske muligheter for avkobling eller aktiviteter hele året. Det er kun en kort spasertur til bryggene, sandstrendene, bademulighetene og naturen. Det tar bare 15 minutter med båt eller ferge fra Øysang - eller 10 minutter med bil fra Nesodden, til Risør sentrum. På Nesodden Brygge har du sjøutsikt fra stue og terrasse og på sommeren går ikke solen ned før halv ti på kvelden. Du kjører bil helt frem til hyttene.
  Vi formidler en rekke hytter derfor vil beliggenhet, fasiliteter og båt/motortyper variere noe fra hytte til hytte. Be gjerne om å få tilsendt bilder av akkurat den hytten du ønsker å leie.

  Komfort…
 • 95 kvm, 4 soverom, loftstue, plass til 8 personer pr. hytte, 2 toalett, dusj, oppvaskmaskin, vaskemaskin, komfyr,
  kjøl / frys, micro-ovn, kaffetrakter, tv og bredbånd. Noen hytter har også badekar.
 • Gode komfortable senger sørger for god søvn under oppholdet. Hyttene har store  terrasser med utemøbler og grill.

  Egen motorbåt…
 • På brygga (mai - aug.) ligger en 14-16 fot åpen landstedsbåt med ny og stillegående 9,9hk motor.
 • Det følger båt med til de fleste hyttene, men noen hytter kan ha annen type båt/motor en beskrevet over. 
 • Det er også mulig å leie motorbåt til de hyttene som ikke har egen båt.
 • Egen båt er perfekt til koseturer, badeturer og fisketurer i den fantastiske Risørskjærgården.

       Aktiviteter og opplevelser…

 • Sjøen og skjærgården, fantastisk ferskvann til kanopadling og bading, flott tur og leketerreng, gangavstand til sandstrand og flere andre strender i skjærgården er tilgjengelig for deg. Hyttene er også et flott utgangspunkt for opplevelser. Her kan nevnes Dyreparken i Kristiansand, slusetur i Telemarkskanalen, golf, Den lille Dyrehage, havpadling/kurs med havpadlern.no, kanoutleie på Camp Skarvann, padling på fantastiske Skarvann, Risør saltvannsakvarium, Jegertunet med utendørs basseng, Risør museum, Næs jernverksmuseum, golf, sykkelturer, skogsturer eller spennende havfiske. Høst, vinter og vår kan man bl.a. benytte Risør sentrum, turterrenget, fiskemulighetene eller andre omkringliggende aktiviteter som nevnt over.

  Risør – den hvite by ved Skagerrak…
 • I Risør sentrum finner du restauranter, torg med mange tilbud, båtliv og en mengde spennende og koselige småbutikker. Den karakteristiske hvite trehusbebyggelsen er sjarmerende og vakker. Seilskutebyen er en sørlandsperle og en kulturperle.
 • I sommermånedene er byen spekket med konserter, festivaler og kulturarrangement. Det lages egne program for dette hvert år slik at alle kan følge med på hva som skjer. Programmet/sommeravisa finnes i butikkene i Risør. Det kommer også stadig oppdateringer på vår facebookside som du kan se nederst på siden her. Trykk "Liker" på linken oppe til høyre og følg oss på facebook.

  M/F Øisang…
 • Landets eldste og kanskje mest sjarmerende bilferge går i rute mellom Øysang og Risør sentrum. Den tar 3 biler pluss en mengde sykler og passasjerer.
 • Båtturen tar bare 15 min. Fergen går også som badeferge ut til Risøya ”Lille Danmark”. Ta fergen ut til den flotte sandstranda på Risøya hvor du kan bade og sole deg hele dagen. Ta fergen tilbake på ettermiddagen. Du kan selvfølgelig også ta egen båt inn til Risør og til alle de fantastiske øyene og strendene i den fantastisk flotte Risørskjærgården.